Επιστροφές

Επιστροφές Προϊόντων

Υπαναχώρηση /  Επιστροφή - Αλλαγή Προϊόντων


Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ή να αλλάξετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε. Ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από το courier στην απόδειξη παραλαβής.

Εάν η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 30 ημερών τότε η ZAKCRET AE δύναται να μην την αποδεχτεί.

Για την άσκηση του δικαιώματος επιστροφής - αλλαγής, θα πρέπει:

 1. Να συμπληρώσετε και να αποστείλετε τη "Φόρμα Αλλαγής / Επιστροφής Προϊόντων" που βρίσκεται στο πίσω μέρος της Απόδειξη Λιανικής Πώλησης ή  Δελτίο Αποστολής Τιμολόγιο που παραλάβατε μαζί με την παραγγελία σας.
 2. Να αποστείλετε το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε δηλαδή να είναι πλήρη, χωρίς φθορές και χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος, εντός της συσκευασία που τα παραλάβατε. 
   

Τα προϊόντα επιστρέφονται από εσάς αποκλειστικά με την μεταφορική courier που τα παραλάβατε, δηλαδή Γενική Ταχυδρομική.

 

Μεταφορικά Έξοδα

 • Εντός Ελλάδος
  Οι επιστροφές - αλλαγές γίνονται αποκλειστικά με την μεταφορική courier που παραλάβατε (Γενική Ταχυδρομική) και πάντα με χρέωση παραλήπτη, δηλαδή τη ZAKCRET AE.
  Σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει άλλη μεταφορική εταιρεία, το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Επιστροφές - Αλλαγές με άλλη μεταφορική εταιρεία και χρέωση της ZAKCRET AE, δεν θα παραλαμβάνονται.

  Επιστροφές
  • Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της ZAKCRET AE, επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό το οποίο πλήρωσε ο πελάτης.
  • Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί την επιστροφή της παραγγελίας του χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα της ZAKCRET AE, τα έξοδα αποστολής αφαιρούνται από το επιστρεφόμενο ποσό και ανέρχονται στα 2,49€.
    
  Οι επιστροφές χρημάτων διεκπεραιώνονται εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα

  Αλλαγές
  Η πρώτη αλλαγή γίνεται πάντα δωρεάν, χωρίς χρέωση του πελάτη. Για κάθε επόμενη αλλαγή που αφορά την ίδια παραγγελία, υπάρχει χρέωση 2,49€ κάθε νέα αποστολή.
  Εάν βρίσκεστε εντός Αττικής, μπορείτε να κάνετε την αλλαγή σας σε οποιοδήποτε κατάστημα του δικτύου μας με τα απαραίτητα παρασταστικά (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης ή  Δελτίο Αποστολής Τιμολόγιο), χωρίς χρέωση.

   
 • Εκτός Ελλάδος
  Οι επιστροφές - αλλαγές γίνονται με οποιονδήποτε τρόπο επιλέξει ο πελάτης και το κόστος επιβαρύνουν αποκλειστικά εκείνον. Επιστροφές - Αλλαγές με χρέωση της ZAKCRET AE, δεν θα παραλαμβάνονται.

   

Επιγραμματικά η επιστροφή και αντικατάσταση ενός προϊόντος είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

 • η επιστροφή να πραγματοποιείται εντός 30 ημερών από την ημέρα παραλαβής
 • το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί
 • το προϊόν να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής, Δελτίο Αποστολής Τιμολόγιο, κ.ο.κ)
   

Σημαντικό:

Για λόγους υγιεινής δεν επιστρέφονται προϊόντα που μπορούν να επηρεάσουν την προσωπική υγιεινή του ανθρώπου. Κάποια από αυτά είναι τα εξής:

 • Εσώρουχα
 • Μαγιώ (κάτω μέρος)
 • Κάλτσες

 Διεύθυνση Επιστροφής

ZAKCRET AE
18χλμ Λεωφόρος Σπάτων
Σπάτα
ΤΚ: 19004


Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 218 218 1839 ή στο [email protected].

 Ελαττωματικά Προϊόντα

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της ZAKCRET AE πωλήθηκαν ελλατωματικά προϊόντα ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π. τότε αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής, καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής.

Οι όροι επιστροφής παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς που προαναφέραμε.